Hungarian fashion leather textiles footwear

Hogyann és miért iratkozok be a Hungarotex-be?

|| Home | About Us | Benefits | Registration (EN) | Regisztráció (Magyarul) | FAQs | Contact Us | Site Map ||
 

Klikkeljen ide hogy beíratkozhasson a Hungarotex-be

 

Hogyann és miért iratkozok be a Hungarotex-be?

 

Egy siker folytatása

Az utóbi három évben, ItalianModa által kifejlesztett elektronikus marketing elveket, a HungaroTex a Magyar textilipar kovetelmenyeire alkalmazta. 

A HungaroTex nem egy kezdet hanem egy siker folytatása. Mí nem egy kíserletet nyújtunk Önnek aminek ay eredmenyeí az ídö folyamánn jelentkeznek, hanem Magyarországba hozunk egy nyugati piac által kiprobált elektronikus marketing sikerét.

Globális Bemutatás

A B2B HungaroTex elektronikus piac része annak a nemzetközi elektrónikus marketing hállozatnak amit az Itálian Moda,Como,Italia cég fejlesztett ki.
Jelenleg az ItalianModa hállozat a kovetkezõ textil és börszakos fûgöleges elektronikus piacokat tartalmaza:

ItalianModa: Olasz textilipar és készruha elektrónikus piacca.
Sell2Italy: Olaszországba textiltermékeket exportállók elektronikus piacca.
RomTextiles: Elektrónikus piac a Romániaí textilszakos cégek részére.
HungaroTex: Elektrónikus piac a Magyarországi textilszakos cégek részére.
BgTextiles: Elektrónikus piac a Bulgáriaí textilszakos cégek részére.
USSTYLE: Elektrónikus piac az Egesûlt Állami textilszakos cégek részére.

A HungaroTex teszi lehetövé a direkt kapcsolatot

A HungaroTex teszi lehetövé a direkt kapcsolatot Õn és az idegen cégek között amelyek regiszrálodtak mind portál tagjaí. Kérésére közölyük Önnel a cégek cimeít amelyekkel felvehetik a kapcsolatot direkt vagy a HungaroTex csapata kõzvetittesável.

Direkt hozzáférhetést biztosittúnk az adatbázisokhoz amelyek tartalmazzák a két portálba beíratkozot cégek neveít, igy lehetöséget nyújtvánn Önnek  az ûzletpartner talállására az egéssz ItalianModa hállozat keretében.

A HungaroTex legföbb célja a Magyar termékeknek az elöléptetése

A jelen pillanatbann sok Magyar cég a ²lohn² rendszerrel dolgozik, amely sok kárt okoz a Magyar textiltermék deszignereínek.

Az Õn cégje sokkal nagyobb nyereséget fog elérni ha nem csak a munkaeröt fogja eledni hanem a termékeít is.
 

A HungaroTex szólgáltatásairol

A cég beíktatása a HungaroTex keresöjébe: az Ön cégje a név vagy a helyíség neve szerint meg lesz metgkeresve és megtalálva. (DIJMENTES)

    A cég beíktatása a HungaroTex könyvtárába: az Ön cégjének kiírjuk a teljes kontakt cimeket (e-mail  web-oldal) és a leírrásokat minden kiválasztott kategóríára.
  • Egy mini web-oldal elõálitása angolul (STOREFRONT), informaciokkal az Ön cégjéröl. Ez a web-oldal tartalmazni fog négy képet az elöálitott termékekröl, linket a cég web oldalához, informáciokat a cégröl amelyek érdekelhetnek egy idegen vásárlót (elöálitott termékek sorát, szálitási idö, fizetési mod, munka idö, kontakt személyek stb.).
  • Más szólgáltatások, különdijal: A cég bannerjének, kiírása egy külön mezöbe. (HIGHLIGHT).

Hogyan íratkozhatok be a Hungarotex-be?

  • A beíratkozást a portálba on-line is el lehet végezni egy egyszerü ûrlap kitöltésével, magyarul. Lehetöséget adunk arra hogy négy képet töltsön a szerverünkre. Az ürlapot mi leforditsuk angolra és  látható lesz amíutánn  aktiválodot az Ön szólgáltatásaínak a csomagja.
  • A cégek amelyeknek nincs Internet hozáférhetöségük felvehetik velünk a kapcsolatot a +39-031-576400 -es telefonszamon és faxonn eljuttasuk a beíratkozási ürlapot. Ezeknek a cégeknek az adatjait majd regisztrálya a HungaroTex csapata.A Hungarotex szólgáltatások aktiválására két orával amiutánn megkaptuk az ItalianModa-hoz intézet fizetési utalványnak a másolatat, kerüll sor. Igy az Ön kínáláta elérhetö lesz még mielött az ItalianModa megkapja a tulajdonkeppeni elenértékét a szólgáltatásaíért.
  • A cégek amelyek rendelkeznek credit-card fizetési rendszerrel átutalhassák direkt a pénzt az ItalianModa-hoz, és a szólgáltátásaink csomagja még aznap lesz aktiválva mikor átútalodott a pénz.
Mennyibe kerül egy évi bérlet a HungaroTex-nél?

Egz olyan idöszakban  amelybenn  a média nagyon nagy árakot követel a reklámért, de azoknak csak egy regíonális fedezete van esetleg, nemzeti fedezete, mi egy olyan rendszert nyújtunk amelyik bemutassa majd a cégjét bármilyen világrészenn 365 nap egy évböl, 24 óra egy nappbol, 7 nap egy hétböl, csak egy havi fizetes ellenertékéjért amit Ön fizet egy munkásának a cégjénn belöl.

Csak 250 Euro-val évente az Ön cégje ismert lesz a textilkereskedö világtarsaságok köreben.
Ezmelett periódikus információs jelentéseket juttatunk Önnek így asszisztenciat biztositva. (DIJMENTESEN).

Sok látogató az Ön site-jánn

Hányann Önok közûl vóltak elégedetlenek a kisszámu web-lap látogatok lattára?
Egy web-lap elöálittása az Ön cégje számára csak egy lépés az elektrónikus vilagpiac felé, de nem elég hogy csak egy web-lapja legyen ahoz hogy ismerté tegye a cegjét a nemzetközí piaconn.
Jelenleg az Internet-en több mint 500 millió site letezik.
Az Ön cégjének a site-ját  megtalálni nagyon nehéz ha az nincs beírva egy textilszakos portálba.

 

Klikkeljen ide hogy beíratkozhasson a Hungarotex-be